Sâmbătă seară, Real Madrid a câştigat pentru a 14 oară Liga Campionilor. Campioana a învins pe Stade de France, pe Liverpool, scorul fiind de 1-0.Sâmbătă seară, Real Madrid a câştigat pentru a 14 oară Liga Campionilor. Campioana a învins pe Stade de France, pe Liverpool, scorul fiind de 1-0.

Finala UEFA Champions League 2022, s-a jucat între Liverpool – Real Madrid 0-1. Real Madrid a câştigat pentru a 14 oară Liga Campionilor.

 

Sâmbătă seară, Real Madrid a câştigat pentru a 14 oară Liga Campionilor. Campioana a învins pe Stade de France, pe Liverpool, scorul fiind de 1-0.

În minutul 59, Vinicius a marcat golul pentru Real Madrid. Liverpool a avut o ocazie extraordinară de gol, dar mingea a lovit bara prin şutul lui Sadio Mane.

 

Un gol a lui Benzema a fost anulat în minutul 43 pentru offside, după ce arbitrul a verificat prin VAR.

 

Partida a avut o întârziere de 35 de minute din cauza problemelor legate de accesul cu întârziere a suporterilor pe teren, mai mulţi fani încercând să forţeze accesul pe stadion.

 

Meciul a fost arbitrat de Clement Turpin. Camila Cabello a susţinut un moment artistic la finalul meciului. În tribună s-au aflat mai multe personalităţi, printre care şi Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Rafael Nadal. În 2021, trofeul a fost câştigat de Chelsea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *